Reconstructie | Restauratie

Toch afscheid kunnen nemen
door restauratie lichaam overledene

Als uitvaartondernemer kunt u te maken krijgen met overledenen met behoorlijke verwondingen door bijvoorbeeld een ongeluk. Het komt nog steeds te vaak voor dat nabestaanden om die reden geen afscheid kunnen nemen. Dat is spijtig, want ook al is het slechts een deel dat toonbaar gemaakt kan worden; dat levert de familie zoveel op. Misschien is reconstructie of restauratie lichaam overledene een goede overweging. Zo kunnen ze alsnog op een waardige manier afscheid nemen.

 “Bedankt dat jullie dit voor ons hebben kunnen doen.”

Behandeling van prematuren, baby’s en kinderen

Ouders van overleden kinderen en vroeggeboren baby’s hebben vaak de behoefte hun kind extra te koesteren en te knuffelen in de laatste dagen voor de uitvaart. Dan is het van essentieel belang om complicaties te voorkomen. Onze thanatopracteur weet precies wat daarbij komt kijken.

Wat is er nog meer mogelijk?

Onze inzet is dat nabestaanden op een zo waardig mogelijke manier afscheid kunnen nemen van hun dierbare. Elke keer weer merken we hoe belangrijk dat voor ze is. Hieronder treft u een overzicht van mogelijkheden met betrekking tot reconstructie of restauratie lichaam overledene:

  • Hechtwerkzaamheden in combinatie met airbrush
  • Camoufleren van wonden
  • Een klein, herkenbaar gedeelte van het lichaam restaureren en opbaren
  • Herstellen van een lichaam waarop obductie of sectie is verricht
  • Herstellen van een lichaam als de overledene organen heeft afgestaan

Onze ervaring is dat het uit handen geven van deze werkzaamheden voor vele uitvaartondernemers, maar ook voor zorginstellingen en ziekenhuizen een grote ontlasting betekent. Wilt u meer weten over onze diensten met betrekking tot reconstructie en restauratie lichaam overledene, dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. U kunt ons per e-mail bereiken, of via +31(0)541 53 97 08.