Uitvaartopleiding

Uitvaartopleiding vanuit de praktijk

Bij OZN vinden we het belangrijk dat nabestaanden goed begeleid worden. Wij geven onze opleidingen dan ook vanuit die liefde voor het vak én de liefde voor het overdragen van kennis en kunde. Bij OZN kunt u klinische lessen volgen en de uitvaartopleiding Overledenenverzorging.

Vakkundige docentuitvaartopleiding ozn

OZN-oprichter Betto Nijland verzorgt de uitvaartopleiding Overledenenverzorging en de klinische lessen. Hij heeft ruime ervaring in het uitvaartondernemerschap en volgde verschillende opleidingen en cursussen in binnen- en buitenland en aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Als erkend thanatopracteur heeft hij veel praktijkervaring. Hij houdt ervan zijn kennis en kunde over te dragen: “Overledenenverzorging is bijzonder boeiend. Er komt veel bij kijken: het werken met mensen, het kunnen helpen in moeilijke tijden, maar ook vakmanschap, inlevingsvermogen en kennis van wet- en regelgeving.”

Klinische lessen

Onze klinische lessen zijn geschikt voor medewerkers in ziekenhuizen, hospices en zorgcentra. We geven ze bovendien sinds enige jaren aan studenten van ROC Twente. In een tijdsbestek van enkele uren leren onze cursisten wat er moet gebeuren in de eerste uren na het overlijden van een cliënt.  Deze opleiding kunt u ook boeken als in company training.
> Alle informatie over OZN klinische lessen

Opleiding Overledenenverzorging

Onze uitvaartopleiding Overledenenverzorging biedt u de mogelijkheid om in een kort tijdsbestek alle facetten van het vak te verkennen. Aan het einde van de opleiding heeft u alle kennis in huis om als overledenenverzorger aan het werk te gaan. U kunt dan bijvoorbeeld aan het werk bij een uitvaartondernemer of een uitvaartcentrum. Ook voor hospices, zorgcentra en ziekenhuizen kan deze opleiding van meerwaarde zijn.
> Alle informatie over de OZN uitvaartopleiding Overledenenverzorging