Rouwvervoer

Rouwvervoer Oost Nederland

OZN is een partner voor uitvaartondernemers en verzorgt rouwvervoer Oost Nederland en daarbuiten. Met passende rouw- en volgauto’s voor statievervoer en overbrenging van de overledene. Rouwvervoer, van ‘iets anders’ tot ‘gewoon goed’ en van ‘zelf rijden’ tot ‘rijden met chauffeur’. Zorg voor de overledene staat centraal bij OZN. Dat betekent dat we de tijd nemen en goed luisteren naar de wensen van nabestaanden.

Onze diensten

  • Rouwvervoer in binnen- en buitenland
  • Gecertificeerd om politietransporten te verzorgen
  • Dag en nacht bereikbaar
  • Altijd snel ter plaatse
  • Gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers
  • Een compleet pakket van vervoer en uitvaartkisten tot verzorging, restauratie en thanatopraxie.

Rouwvervoer

Het is de allerlaatste rit voor een overledene, daarvan zijn onze ervaren chauffeurs zich terdege bewust. Ze nemen de tijd, voelen aan wat wel en niet kan en zijn op de achtergrond aanwezig om te helpen waar nodig. We hebben diverse rouwauto’s in eigen beheer. Voor kinderen hebben we een speciale rouwauto.

Rouwvervoer

Overbrengauto’s

Bij een overbrenging kiezen we vaak voor vervoer in een neutrale auto, zonder vlag (optioneel) of andere herkenbare uitingen; dat biedt meer privacy. Telkens weer blijkt dat nabestaanden dat bijzonder waarderen.

Overbrengauto’s

Volgauto’s

Ook voor de naaste familie en vrienden van een dierbare overledene hebben we diverse mogelijkheden in huis.

Bijzonder vervoer

We hebben goede banden met collega-vervoerders en kunnen daardoor ook snel bijzonder vervoer bieden, zoals bijvoorbeeld een uitvaartbus, uitvaartkoets of uitvaartfiets.

Zelf rijden is mogelijk

Mocht een familielid zijn dierbare persoonlijk naar de laatste rustplaats willen brengen in één van onze auto’s, dan is dit altijd bespreekbaar.

Voor rouwvervoer Oost-Nederland:
Maak een afspraak met OZN

Waar het voor u als uitvaartondernemer om draait, is dat de nabestaanden afscheid kunnen nemen op de manier die zij voor ogen hebben. Wij helpen daar graag bij. Voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak U kunt ons per e-mail bereiken, of via +31(0)541 53 97 08.